Låt maskinerna prata med varandra

M2M - Automatisera informationsflöde och utbyte av data mellan maskiner

Från industri till IoT, idag är en M2M ett brett begrepp som blir vanligare och vanligare inom IT-världen. Jobbar ni med M2M idag och behöver hjälp?
Gradera organisationen

Var är ni på skalan av M2M integrationer idag?

Från en tanke till planering. Från de första stegen till fungerande integrationer. M2M frigör data och skapar nya förutsättningar inom informationsbehandling som tidigare inte var möjlig. Vi är här för att hjälpa oavsett var i utvecklingen ni befinner er. Hur graderar ni ert M2M arbete idag?

Tänker på det
10%
Börjat planera
30%
Påbörjat arbete
55%
Integrerar för fullt
95%
Synergier, automation, insikter

M2M är nästa steg

Framtiden är här och vi har bara tagit små steg av allt som är möjligt med M2M. Vi har inte pratat om tillämpning av AI eller ML i sammanhanget. Vi har inte skrapat på ytan av synergier, automation och insikter som uppstår i resultatet av M2M-arbetet. Men vi vet att det är viktigt i många branscher för att hålla sig konkurrenskraftig idag!
Saknar ni bemanning?

M2M är en satsning

Det finns mycket rolig utrustning i alla former av kvalité och tekniska krav för att möta projektbehovet. Det finns många vägar att gå när mjukvara ska användas och utvecklas.  Förverkliga er M2M satsning med oss!

Från sensor till server

Privat har vi smarta hem som gör det möjligt att styra vårt hus. I större skala finns industrin som övervakar och samlar information om utrustning, transport, lager, tillverkning, trafikljus eller säkerhet, vilket är några av många exempel.

Vi hjälper dig med planläggning
Vi hjälper dig med utförande
Vi hjälper dig med drift och uppföljning

Kontakta oss för en trevlig dialog om era IT-utmaningar!

Du är inte ensam och vi är till hands för att möta upp och genomföra.
Boka ett möte med oss

eller låt oss ringa upp dig

© 2022 Norrlands IT. 
All rights reserved.
Följ oss
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram