IT-lösningar är sällan bättre än passformen. 

Alla plattformar har för- och nackdelar, molnet är i stort sett oundvikligt. Vår syn på IT-lösningar bygger på anpassade behov.
Ett problem och flera lösningar

Vissa sitter fast, vissa börjar om, vissa utvecklar

Lös huvudproblemet

Utmaningen idag inom IT-lösningar är företagets gemensamma och individuella behov. Huvudproblemet är att våga sätta ett standard och vara flexibel utifrån omständigheter.

Lösningar finns det

Vi gillar att prata IT-lösningar och främst att genomföra beställningar! Det är ingen brist på lösningar och vår erfarenhet är lite av en 80/20 regel. Planera 80% av tiden och utför 20%. Infrastruktur kan vara kostsamt. Då är det billigt att planera.

Våga utveckla

Sanningen är att företaget sällan är bättre än de lösningarna som används. En telefonväxel kan vara lika viktig när företag har 2 som 200 anställda. Våga utveckla!

Grundläggande infrastruktur

Scanners och skrivare, nätverk, telefoni, backup, molnlösningar, M2M eller säkerhet. Vi förstår utmaningarna och vet hur det fungerar.

I vilken situation befinner ni er idag? Är ni på väg att byta ut skrivare? Funderar ni på att migrera till nytt affärssystem? Behöver ni underhåll på befintliga lösningar? Står ni inför att utveckla arbetsplatsen och IT-lösningar till personalen?

Vi vet att beslut för infrastruktur-lösningar kan vara långa och ibland korta. Oavsett er sitation är ni välkommen att höra av er till oss för råd och förslag!

Våra tjänster mer i detalj

Läs mer om vad våra tjänster innebär och hur det kan hjälp er
Väldigt viktigt

Nätverk / WiFi

Företagsväxlar

Telefoni

ska vara enkelt

Scanner & Skrivare

Nödvändigt

Backup

nästan oundvikligt

Molnet

mellan maskiner

M2M

flera nivåer

Säkerhet

Kontakta oss för en trevlig dialog om era IT-utmaningar!

Du är inte ensam och vi är till hands för att möta upp och genomföra.
Boka ett möte med oss

eller låt oss ringa upp dig

© 2022 Norrlands IT. 
All rights reserved.
Följ oss
arrow-right linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram